OM

MEG

KLART SAGT er meg, Irene Fossen. Jeg hjelper virksomheter som vil ha mest mulig effekt av tekster, kommunikasjon og skrivende ansatte.

KLART SAGT Irene Fossen

Jeg hjelper dere med å bli forstått

Gjennom mer enn 20 år har jeg formulert tekster og budskap for virksomheter i forskjellige bransjer, i ulike roller innen markedsføring og kommunikasjon.

Jeg har blant annet jobbet som markedskonsulent, innholdsprodusent, redaktør og kommunikasjonssjef. Se min fulle CV på LinkedIn.

I mitt virke har jeg utformet utallige tekster med mål om å informere, interessere, inspirere, opplyse, underholde, friste, selge – og selvsagt rangere høyt i Google-søk.

Min viktigste lærdom av en skrivekarriere med opp- og nedturer:

Før en tekst kan påvirke, må den bli forstått.

For å bli forstått, må vi vite hva vi vil si og hvem vi skal si det til. Når vi har dette klart for oss, kan vi velge de ordene og virkemidlene som får budskapet fram til mottakeren.

Rene ord for pengene

Min hjertesak er klar og oppriktig kommunikasjon. De tekstene og budskapene som vinner i lengden, er de som sier det som det er. Klart sagt!

Budskap i klart språk når raskere fram til mottakeren, trenger ikke å bli tolket eller gransket, og gir en følelse av tillit. Og det er som regel følelsen som avgjør hva vi bruker pengene våre på.

Å bruke klarspråk er å legge til rette for gode, varige relasjoner. Vi bygger troverdighet og skaper de rette forventningene ved å være direkte og konkrete.

Passer jeg for dere?

Hvis dere velger å jobbe med meg, får dere en engasjert og lydhør tekstkonsulent og kommunikasjonsrådgiver som alltid spør «hvorfor» og «hvordan». Hvorfor? Fordi det er lærerikt og nyttig for både meg og dere.

Jeg er vant til å sette meg raskt inn i ulike temaer, fagområder og bransjer, fange essensen og formidle det i tekst og bilder. Med mitt perspektiv fra utsiden hjelper jeg dere å formulere tekster og budskap som er forståelige, relevante og interessante for målgruppene deres.

KLART SAGT er ærlig og direkte kommunikasjon som når fram og engasjerer. Det er det jeg leverer, og det er det mine kunder betaler for. No bullshit.

Her kan du lese mer om KLART SAGT.

Kan jeg hjelpe?

Du trenger ikke vite nøyaktig hva du vil ha hjelp til. Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen.

Kontakt meg - Klart Sagt - Irene Fossen

Irene Fossen

irene@klartsagt.no
(+47) 416 68 784

Si hei på LinkedIn

ForkortelserKLART SAGT Irene Fossen
Bindeord viser vei i tekstenKLART SAGT Irene Fossen