KURS I KLART SPRÅK

Klarspråk – inspirasjonsforedrag

Inspirasjon og kjappe tips til dere som vil vite hva klarspråk er, og hvordan det hjelper dere å skrive og kommunisere bedre og mer effektivt på jobb.

Foredrag om klarspråk

Alle kan lære seg å bruke klarspråk

Uansett om du liker eller misliker å skrive, er god eller dårlig på det, skriver ofte eller sjelden – i dette foredraget handler det først og fremst om å nå fram til mottaker og bli forstått.

Klarspråk er like mye en måte å tenke på, som en måte å skrive på. Alle ansatte i en bedrift kan lære seg klarspråkprinsippene og bruke dem som rettesnor i kommunikasjon, internt og eksternt.

Motivasjon og moro

På under en time blir dere opplyste og inspirerte til å bruke klart språk bevisst når dere skriver og kommuniserer på jobb. Dere får også noen helt konkrete metoder dere kan ta i bruk med en gang.

Med innlevelse, humor og interaktive presentasjonsverktøy sørger jeg for å engasjere dere, slik at læringen blir en morsom og motiverende opplevelse.

Tilpasset din bedrift

Før vi møtes vil jeg vite litt om bedriften og hvem som deltar på foredraget. Det gjør at jeg kan tilpasse innholdet og gjennomføringen spesifikt til dere, og bruke eksempler som dere kan kjenne dere igjen i.

Praktisk om inspirasjonsforedrag klarspråk

Dette foredraget passer for alle som må forholde seg til tekst, formidling og kommunikasjon i jobbsammenheng.

Det er lagt opp som et gruppeforedrag for bedrifter. Effekten av klarspråk blir nemlig større jo flere som bruker det, og aller størst når lederne er med. Å samle kollegaer til en felles språktrening er dessuten gøy og bra for samarbeid og lagfølelse.

Alle typer virksomheter vil ha nytte av innholdet i foredraget, som også tar for seg de kommersielle fordelene ved å bruke klart språk.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men deltakerne bør være åpne for å tenke nytt om tekst og kommunikasjon.

Kan jeg hjelpe?

Du trenger ikke vite nøyaktig hva du vil ha hjelp til. Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen.

Kontakt meg - Klart Sagt - Irene Fossen

Irene Fossen

irene@klartsagt.no
(+47) 416 68 784

Si hei på LinkedIn

ForkortelserKLART SAGT Irene Fossen
Bindeord viser vei i tekstenKLART SAGT Irene Fossen